Premis Santa Cecília 2020

Concert de l’Ensemble de Flautes de la SIUM de Tavernes de la Valldigna
23 de marzo de 2021
Les Societats musicals de la Comunitat de Valenciana són declarades Manifestació Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial a Espanya
30 de marzo de 2021

Premis Santa Cecília 2020

La SIUM entrega els premis de Santa Cecília, 4 mesos després.

   El passat divendres, 26 de març, la Societat Instructiva Unió Musical va fer entrega dels guardons de la primera edició dels premis “Isília”.

   El novembre passat, quan la situació sanitària va fer que no es pogueren celebrar les festes de Santa Cecília com estaven programades, la SIUM va reinventar la seua programació amb la convocatòria de 5 concursos telemàtics entre els membres: dibuix, relat curt, “posa-li un somriure al 2020”, anècdotes històriques i fotografia antiga; tots ells girant entorn a la Societat Musical o la música en general.

   Així, després de mesos d’espera provocats per l’agreujament de la pandèmia, ahir es van poder entregar els guardons als guanyadors i guanyadores d’aquesta primera edició dels premis.

   L’acte es va celebrar en l’auditori del musical a porta tancada, respectant les normatives vigents, i va comptar només amb la presència dels guanyadors i els mínims familiars d’aquests. La cerimònia d’entrega de premis va estar dirigida pel president de l’entitat i per un membre del grup organitzador dels premis.    Una cerimònia breu (a penes 20 minuts) en la qual van anar presentant els diferents guanyadors de les categories d’adults, joves i menuts. El moment de més esplendor va arribar al final quan es van donar els obsequis a, en paraules dels organitzadors, “la vertadera joia de la corona de la Societat”: tots els xiquets i xiquetes de la categoria infantil.

JLP

Comments are closed.