ORQUESTRA SIMFÒNICA

orquestra-la-valldigna
L'Orquestra Simfònica La Valldigna, naix en el si de la SIUM (Societat Instructiva Unió Musical) de Tavernes de la Valldigna. Va ser presentada el 22 de desembre del 2000.

La plantilla de l'Orquestra està formada per alumnes i professors de l'Escola de Música, components de la Banda Simfònica de la SIUM i músics de les diferents poblacions de la Valldigna.

Ha participat en el VII Festival d'Orquestres "Ciutat de Llíria" (gener 2003); com a agrupació convidada al Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València en 2003, celebrat a la Casa de la Cultura de Tavernes; al XVI Festival Internacional d'Orquestres Juvenils celebrat al Palau de la Música de València al juliol de 2003; a l'Acadèmia de Direcció d'Orquestra de Gandia al juliol de 2004, com a orquestra per a les pràctiques dels alumnes del mestre George Pehlivanian, realitzant un concert en el qual va interpretar el doble concert de Brahms per a violí (Sergei Teslia, concertino de l'ONE ) i violoncel (Felix Nemilovsky, solista de la Filharmònica d'Israel) i clausurant el XXXVI Congrés Internacional de Trompa celebrat al Palau de la Música de València al juliol de 2004, acompanyant a solistes com Abel Pereira, Bernardo da Silva i Eric Terwilliger, interpretant el 2n Concert de R. Strauss.