AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic li comuniquem la següent informació:

Titular d’aquest lloc: SOCIEDAD INSTRUCTIVA UNIÓN MUSICAL DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA

CIF: G-46192654

Adreça: Carrer Matadero, 1 (46760) Tavernes de la Valldigna València

Telf: 962837981

web: siumtv.com

Correu electrònic: centre@siumtv.com          

La utilització del contingut i/o serveis del portal per part de la persona usuària suposa l’acceptació expressa de les següents condicions:

Condicions d’ús del portal

SOCIEDAD INSTRUCTIVA UNIÓN MUSICAL DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA es reserva el dret d’efectuar modificacions en el contingut d’aquest portal sense previ avís, així com de la seua configuració i presentació. Aquest portal pot contindre enllaços a pàgines externes, no sent responsable del contingut d’aquestes pàgines externes ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquestes.

Els textos, imatges, logotips i resta de continguts inclosos en aquest portal són propietat de SOCIEDAD INSTRUCTIVA UNIÓN MUSICAL DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA. Queda prohibida la transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, excepte si s’obté el previ consentiment deSOCIEDAD INSTRUCTIVA UNIÓN MUSICAL DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA, i excepte quan s’indique el contrari.

Per a poder instal·lar o utilitzar qualsevol programari que es trobe disponible per a la seua descàrrega des d’aquest portal, han d’acceptar-se prèviament els termes del contracte de llicència, si n’hi haguera, que acompanye o s’incloga en el programari. no es fa responsable dels possibles danys que es pogueren produir pel fet d’utilitzar versions no actualitzades de navegadors, o de les conseqüències que es pogueren derivar del mal funcionament del navegador, ja siga per configuració inadequada, presència de virus informàtics o qualsevol altra causa aliena a SOCIEDAD INSTRUCTIVA UNIÓN MUSICAL DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA

Protecció de dades de caràcter personal

En compliment de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, SOCIEDAD INSTRUCTIVA UNIÓN MUSICAL DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA l’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcione en emplenar algun formulari d’inscripció, sol·licitud o consulta que aparega en la present Web, seran objecte de tractament i recollits en un tractament de dades (denominat “PERSONES USUÀRIES DE LA WEB”) el responsable del qual ésSOCIEDAD INSTRUCTIVA UNIÓN MUSICAL DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA

Per a exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat i limitació al tractament de les seues dades personals, en els termes i condicions previstos en la pròpia normativa vigent en matèria de protecció de dades, pot comunicar-lo per escrita SOCIEDAD INSTRUCTIVA UNIÓN MUSICAL DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA, Plza. Prado Comarcal, s/n de Tavernes de la Valldigna (46760) València

La recollida de les seues dades de caràcter personal es duu a terme amb la finalitat principal de poder oferir i prestar-li els serveis oferits en la present web.

SOCIEDAD INSTRUCTIVA UNIÓN MUSICAL DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA farà ús de les dades de caràcter personal facilitats per vosté exclusivament per a les finalitats indicades.

No compartim la informació subministrada amb tercers excepte exigència legal o de procediments legals, i en cap cas, venem aquest tipus d’informació.

SOCIEDAD INSTRUCTIVA UNIÓN MUSICAL DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA l’informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garantisquen la seguretat de les seues dades de caràcter personal i eviten la seua alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, segons el que es disposa en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.

Legislació aplicable i jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola, sent competents per a la resolució de qualsevol conflicte derivat o relacionat amb l’ús d’aquest portal els Jutjats i Tribunals de València.